Deli

Tim in Luka sta s svojim vrhunskim nastopom pustila žirijo in občinstvo brez besed. Hrvaška pevka Maja Šuput je pozvala vse pred TV ekrani, naj glasujejo zanju, saj jo je bilo strah, da ljudje ne bi glasovali za njun talent samo zato, ker sta Slovenca. “Nista kriva, da sta Slovenca,” je pevka povedala po njunem nastopu.

Kdo se skriva za akrobacijami?

Flipping Art sestavljata mlada slovenska akrobata Tim Nuč, 22, iz Planine pri Sevnici, in Luka Avguštin, 21, iz Smokuča pri Žirovnici. Oba sta študenta Fakultete za šport v Ljubljani in gimnastična trenerja. Pod svoje okrilje ju je pred časom vzela slovenska akrobatska skupina Dunking Devils, ki jima bo s svojim znanjem in izkušnjami pomagala pri prodoru na tuje trge. Flipping Art se skupaj z njimi decembra selita v trampolin park WOOP! v ljubljanskem BTC-ju, kjer bosta izvajala treninge in delavnice “freerunninga”.

“Največje presenečenje pred polfinalom sva doživela, ko so nama prejšnji teden sporočili, da so najin nastop prestavili že na to nedeljo, čeprav bi ga naj imela šele 26. novembra. Tako sva morala v dveh dneh izpiliti vse finese in sva trenirala še bolj trdo. V tokratno točko sva vključila še malenkost težje elemente, kar se je na koncu poznalo pri odzivu žirije in ljudi, ki so glasovali za naju,” je po nastopu povedal Tim.

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime