Deli

Jay-Z in Beyonce veljata za enega izmed najbolj uspešnih zvezdniških parov, vseeno pa so se v času njunega razmerja večkrat pojavljale govorice o nezvestobi. Predvsem o nezvestobi raperja.

Pevka je o varanju spregovorila celo na svojem albumu Lemonade, ki je dodobra razkril njuno dinamiko. Na svoje skoke čez plot pa je v osebnem albumu 4:44 namignil tudi Jay-Z.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Govorice vseeno niso bile nikoli potrjene, vse skupaj pa bi lahko pripisovali tudi umetniškemu ustvarjanju. Vendar je raper zdaj tudi končno priznal!

“Moraš preživeti. Zato se daš v način preživetja in ko greš v to, kaj se zgodi? Ugasneš svoja čustva. Tako da, tudi  žensko, ugasneš se čustveno, zato, da se ne moreš povezati. V mojem primeru je zelo globoko. Iz te točke pa se zgodijo vse te stvari, nezvestoba …”, je v izjavi za New York Times povedal ameriški glasbenik. K temu je dodal, da je najtežje, da moraš gledati bolečino na obrazu ljubljene osebe. Razkril je tudi, da se je bil pripravljen ločiti, a jima je v razmerju močno pomagala zakonska terapija.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Zakoncema sta se po težavah v zakonu rodila dvojčka, ki sta verjetno tudi rezultat ponovne čustvene povezave med njima.

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime