Jennie Garth je z izjavo v eni izmed ameriških oddaj sprožila govorice o velikem povratku. Večne zvezde iz mesta 90210 so po mnenju nekaterih igralcev iz mesta 90210, pripravljene ponovno stopiti v stare čevlje z novo različico.

Jennie (45), pravi, da bi bila brez težav ponovno Kelly Taylor. V oddaji Today Show je dejala, da vedno obstaja možnost in da se zadnje čase res vse bolj poigrava z mislijo o tem, da bi zagnali staro serijo. Vsi imamo radi obletnice in velike povratke, 90210 bi bila pa sploh velika reč. Jennie celo pravi, da če snidenje s celotno ekipo Beverly Hillsa ne uspe, ima igralka načrt B. Upa namreč, da bi z dobro prijateljico Tori Spelling posnela humoristično serijo. Še eno, če smo natančni – pred tem sta namreč že zaigrali skupaj v kratkotrajni seriji Mystery Girls (2014), ki je bila ukinjena po desetih epizodah.

#foreverfamily

A post shared by Jennie ? (@jenniegarth) on

Beverly Hills 90210 je TV-mreža Fox vrtela med letoma 1990 in 2000 in bila je ena najbolj priljubljenih serij tistega obdobja. Leta 2008 so staro slavo hoteli molsti na CBS-u in postregli so s serijo 90210, ki se je vrtela do leta 2013, v njej pa je v gostujočih ali stranskih vlogah nastopilo tudi nekaj članov izvirne zasedbe, vključno z Garthovo, Spellingovo, Dohertyjevo, Ann Gillespie in Joejem E. Tato. Vračanje starih serij iz 90. let je zadnja leta svojevrsten trend – naj gre za Dosjeje X, Polno hišo ali pa Twin Peaks. Pustimo se presenetiti.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMaja Štamol Droljc delila družinske utrinke
Naslednji članekJan Plestenjak v rokah Koširjeve bivše?