Oriana Girotto ima slovensko in italijansko babico, ki sta poskrbeli za njeno kuharsko širino. Italijanska babica jo je naučila, da je v jedeh veliko zelišč in začimb, slovenska pa to, da jedem rada dodaja vino.

Nosečka je izdala tudi, da so njene najljubše sestavine za pripravo okusnega obroka zelenjava in testenine, nepogrešljiv pripomoček v kuhinji pa mediteranske začimbe. 

In katera je njena zadnja kuhinjska pogruntavščina? Bela lazanja, narejena s slanimi palačinkami, šparglji in dimljenim lososom.

Oriana ima za uspeh v kuhinji tudi nasvet, da je med kuho vedno potrebno okušati. Pa ji bodo to sodniki MasterChef Slovenija, dovolili? Zmago v šovu bi unovičila tako, da bi organizirala kulinarični žur za prijatelje, potem pa se kuhinje ne bi več dotaknila vsaj za en teden.


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠe ena Slovenka, ki se je čez lužo odlično prodala
Naslednji članekIZPOVED: Kylie Jenner: ”Nihče ne ve, kdo sem!”