Deli

Ko se z družbo odpravljamo na žurersko potovanje, se vedno srečujemo z enakimi problemi: kdo bo vozil, koliko avtomobilov potrebujemo, ali bo dovolj prostora za vso prtljago, … Vožnja nazaj pa je po aktivno preživetem dopustu lahko še toliko bolj stresna tako za utrujenega voznika kot za vse ostale.
Sedaj se vseh teh problemov lahko znebite na zelo enostaven način! žuRajd predstavlja popolnoma novo doživetje potovanja s prijatelji. Prijazni vozniki bodo poskrbeli ne le da pridete na želeno lokacijo in nazaj domov, temveč tudi za prevoze v času vašega bivanja na morju ali festivalu.
Če vam zapaše, lahko z žuRajdom obiščete vse znamenitosti in bisere obale. Če imate raje skrite divje plaže za celodnevno poležavanje ali pa priljubljene kotičke na najbolj obljudenih plažah, kjer lahko ocenjujete kopalke vsake sleherne duše, ki pride mimo, vas bomo zapeljali tudi tja. V kolikor bo zvečer še dovolj energije za žur do jutra, pa bomo poskrbeli za to, da obiščete najboljše klube.

Več informacij in cene lahko najdeš na www.zurajd.com/morje, na www.facebook.com/zuRajd pa te čaka velika žuRajd nagradna igra! Naloži hudo poletno fotko in zberi največ lajkov ter se poteguj za VIP žuRajd prevoz v Portorož, sončna očala, mp3 player in druge lepe nagrade.

Izkusite popolnost in brezskrbnost letnega dopusta z žuRajdom!

loading ...