Deli

Kardashianove ženske so besne zaradi nove knjige Caitlyn Jenner (ki je bila včasih Bruce in poročena z njihovo mamo Kris). Caitlyn naj bi v knjigi razkrila podrobnosti iz življenja svoje “bivše” družine Kardashian-Jenner, za to pa jih menda ni prosila za dovoljenje.

Kris je menda prebrala kopijo knjige njenega bivšega moža, ki se je preobrazil v žensko, z naslovom The Secrets of My Life (Skrivnosti mojega življenja), ki bo na police knjigarn prišla 25. aprila. Družina je tako na Caitlyn jezna zaradi vsebine v knjigi, ki jim je pred izzidom ni pokazala.

“V njej je spregovorila o družini, a z njimi ni najprej govorila, kot je to storila pred intervjujem za Vanity Fair. Siti so nenehnih presenečenj,” je razkril vir. Kourtney, Kim in Khloe si sicer želijo, da bi bil njihov bivši očim, danes Caitlyn, srečen, a tudi, da se ozira na njihovo mamo Kris. Khloe ima menda s to zadnjo njeno potezo vsega dovolj.

“To je kaplja čez rob. Khloe se menda z njo ne more poistovetiti, saj se zdi, da je Caitlyn prenehala skrbeti za družino.” A vir blizu bivšega Olimpijca pravi, da to ni res in da ima Caitlyn še vedno rada Kardashianove.

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime