nazaj naprej

Lara Jankovič v novi sezoni Usodnega vina

Četrtek, 05.01.2017 ob 13:30

Serija se vrača že ta mesec.

Lara Jankovič v novi sezoni Usodnega vina

FOTO: POP TV


Ustvarjalci serije Usodno vino so pohiteli, saj bodo 4. sezono predvajali že od 23. januarja dalje. Kaj nas čaka? Kot napovedujejo, bosta Nina in Martin še vedno verjela v ljubezen, usoda pa bo imela z njima svoj načrt.

"V novi sezoni se bosta priljubljeni igralski zasedbi pridružila nova lika, Maks Zorc in divja Šantal. V Maksove, z vsemi žavbami namazane čevlje, bo stopil odličen Pavle Ravnohrib. Šantal bo upodobila privlačna Lara Jankovič," so izdali ustvarjalci nove sezone.

Lara Jankovič je za 24ur.com povedala: "Prihaja Irena Vovk alias divja Šantal. Je simpatična, zgovorna, brez dlake na jeziku, ljubiteljica noči. Postala bo svetovalka za moško-ženske odnose, ker ne želi več biti lahka punca. S svojim stilom oblačenja in obnašanja nehote meša štrene, čeprav jih ne želi."

Dodala je, da je na snemanju zabavno, všeč pa ji je stil njenega lika, saj je z njim pri moških požela veliko občudovanja. 


 Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Donald Trump Rebeka Dremelj Jan Plestenjak Kourtney Kardashian Tina Maze Manca Špik Jasna Kuljaj Angelina Jolie
 Najbolj obiskano