nazaj naprej

Matt Damon v filmu o gradnji Kitajskega zidu

Sreda, 04.01.2017 ob 16:06

Dih jemajoči fantazijski spektakel.

Matt Damon v filmu o gradnji Kitajskega zidu

Ko moči združita filmski velesili Hollywood in Kitajska, se rodi epski fantazijski spektakel Kitajski zid, ki jemlje najboljše iz obeh svetov. Pred kamero se v naslovni vlogi suče Matt Damon, za njo pa velikan kitajskega filma Zhang Yimou, režiser slikovitih uspešnic, kot so Hiša letečih bodal, Dvigni rdečo svetilko in Heroj.

O zgodbi: Oskarjevec Matt Damon je plačani bojevnik William Garin, ki se znajde zaprt v Kitajskem zidu. Prav tam pa odkrije veliko skrivnost enega največjih čudes sveta. Ko se ob zidu zgrinjajo horde srhljivih pošasti, ki nameravajo zavzeti svet za mogočno gradnjo, se Garin (Damon) pridruži elitnim bojevnikom, ki se zoperstavijo nepojmljivi in na videz neustavljivi sili. Krvavi boj za preživetje človeštva se prične. Veliki zid je edina prepreka, ki varuje svet. Med pogumom in strahom. Med pošastmi in možmi. Zid ne sme nikoli pasti.

Kitajski zid je režiserjev prvi film v angleščini. Obenem je to največji film, ki je bil kadarkoli v celoti posnet na Kitajskem.

V kinu od 5. januarja.
Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Donald Trump Rebeka Dremelj Jan Plestenjak Kourtney Kardashian Tina Maze Manca Špik Jasna Kuljaj Angelina Jolie
 Najbolj obiskano