Deli

Dekle princa Harryja, Meghan Markle, je menda v Kensingtonski palači že obravnavana enako kot vsi, ki tam živijo. Princ William, Kate Middleton in princ Harry morajo namreč na vratih Kensingtonske palače, pred vstopom prav tako čez varnostni pregled in slediti striktnemu protokolu.

Meghan naj bi že preživljala kraljevo transformacijo. Medtem ko se govori, da naj bi ameriško igralko Harry zasnubil jeseni, se je ona že pričela pripravljati na življenje v kraljevi družini. Menda sta ji na voljo že tudi Harryjev zasebni in komunikacijski sekretar, ki ji na njen klic priskočita na pomoč. Neštetokrat se je že dogodilo, da je bila Meghan nesigurna glede protokola, zato ji je pomoč prišla še kako prav.

Prav tako si je menda v tesnih odnosih s princem Williamom in Kate, ki sta ji podala že nekaj nasvetov glede tega, kako se spopadati z življenjem pod kraljevimi žarometi. Nek vir je dejal, da je v kraljevi družini že zelo lepo sprejeta. Prav tako so veseli, da vidijo, da je z njo srečen princ Harry.

MEGHAN JE POVABLJENA TUDI NA POROČNO SLAVJE PIPPE MIDDLETON. PREBERITE VEČ >>

Meghanova naj bi se že pričela obnašati po pravilih protokola in prekinila sodelovanje z eno blagovnico, za katero obraz je bila, saj želi sedaj paziti kakšne njene fotografije se bodo pojavile v javnosti. Prenehala je tudi pisati svoj lifestyle blog The Tig. Njeno življenje namreč ne bo več vsem na očeh, ampak bo skrbno varovano in še kako zanimivo za javnost.

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime