Deli

Mirela Lapanović se tudi v srbskem šovu Parovi ni mogla upreti vročim poljubom kar dveh sotekmovalcev, tako, kot je podobno naredila v slovenskem Big Brotherju. Njen zaročenec Andrej pa jo očitno zunaj še vedno čaka! Je mogoče, da tega ni zasledil?

Žurnal24 piše, da menda šova ne spremlja veliko, ker nima časa. Sicer pa je Mireli napisal tudi ljubezensko sporočilo, v katerem ni zaslediti, da bi bil nanjo jezen zaradi njenih romanc …

“Mirela, še vedno se v živo spominjam tistega večera, ko sva se prvič poljubila. Nič ni slajšega od tvojih ustnic, ki so tako nežne kot pomladni cvet. Spominjam se noči, ko si mi priznala, da me ljubiš. Nič ni lepšega in bolj iskrenega od tvoje ljubezni, ki greje moje srce. Vedno bom nosil v sebi tisto noč, ko sem resnično zaživel in spoznal smisel mojega življenja. Če bi bila zdaj ob meni, bi te objel in povedal, kako te ljubim. Rad bi ti zaupal svoje najglobje misli, se skril v tvoje naročje in pozabil na vse. Ti si mi prinesla žarke veselja v moj svet, ti me naučila ljubiti in za to ti bom večno hvaležen. Ob tebi sem spoznal pravo ljubezen, začutil sem utrip srca, ki bije samo zate. Mirela moja, vedno si v mojih mislih, v mojem srcu, ki te ljubi in želi za vedno. Samo tvoj Andrej.”

Sicer pa sta Mirelo včeraj v hišo poklicala Andrej in sin Aljaž. Sinu je povedala, da ga ima rada, ga pogreša in da kmalu pride domov. Andrej ji je zaželel, da se ima lepo. Se bo o njenih poljubih z njo raje pogovoril doma, ali je to res spregledal?

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime