Deli

V čudovitih gorskih višavah življenja rešuje skrivnostni gozdar Pietro, ki ga igra legendarni Terence Hill.

Vsebina …

Pietro (Terence Hill) je gozdar, varuh gozdov, ki s sabo nosi bolečo skrivnost. Vrhunski alpinist, ki je osvajal najtežje vrhove, dokler ni tragična nesreča zaznamovala njegovega življenja. S svojo bolečino se je umaknil v zavetje gora, da bi našel mir in ponovno odkril samega sebe.

Pietro zna prisluhniti vetru in z njegovo pomočjo odkriva pasti, ki se skrivajo v gozdu, pa tudi pasti, ki jih nastavlja življenje. Njegovo kraljestvo so gozdovi ob vznožju Dolomitov, kjer se skriva mala vasica San Candido. Pietrovo poslanstvo je varovanje življenja in narave v tej prelepi deželi.

Pietrov vsakdan je pravo nasprotje tistega, ki ga živi Vincenzo (Enrico Ianniello), policist, ki je svojo kariero gradil v nepredvidljivem Neaplju, obkrožen z nevarnostmi velikega mesta, vajen delovanja pod krinko, v nenehnem lovu na okrutne prekupčevalce z mamili. Vincenza premestijo v gorsko zakotje, kjer ga motijo mir, svež zrak in razrahljana pravila. Še posebej pa veterinarka Silvia (Gaia Berman Amaral), ki Vincenzu nenehno križa poti in se vtika v primere, ki jih obravnava.

Vincenzo preiskuje nenavadne, na trenutke celo bizarne primere. V spopadu dveh svetov pa se nauči prisluhniti tako Pietru in njegovi nenavadni filozofiji kot tudi svojemu srcu. Novi kraji ga povsem očarajo in njegovo življenje postavijo na glavo.
Bogate zgodbe združujejo elemente romantike, komedije, kriminalke in drame, razkrivajo rane iz preteklosti, spremljajo brezpogojna prijateljstva in govorijo o sožitju med človekom in naravo.

Igrajo: Pietro (TERENCE HILL), Vincenzo (ENRICO IANNIELLO), Silvia (GAIA BERMANI AMARAL), Roccia (FRANCESCO SALVI), Huber (GIANMARCO POZZOLI), Župan (MAURO PIROVANO), Giorgio (GABRIELE ROSSI), Chiara (CLAUDIA GAFFURI), Marcella (VALENTINA D’AGOSTINO), Claudia (BETINA GIOVANNINI),
Assunta (KATIA RICCARELLI). Režija: Enrico Oldoini

Serija Gorski čuvaj bo na Planet TV na sporedu od torka do petka ob 21. uri.

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime