Oddaja Zvrta na mizo bo na sporedu vsako nedeljo po oddaji Točno popoldne, prvič že 8. marca ob 18.20 na 1. programu Televizije Slovenija.

"Oddaja se od drugih slovenskih kuharskih oddaj razlikuje predvsem po tem, da se bo v celoti dogajala na terenu, vsakič na drugem koncu Slovenije. Strmeli bomo k temu, da bomo skozi oddajo predstavili "sodobne" jedi sestavljene iz sestavin, ki so aktualne v različnih letnih časih in so jih tradicionalno uporabljali v lokalni kulinariki. Skozi oddajo bomo Slovenijo predstavili ne le s kulinaričnega vidika, temveč bomo gledalcem pokazali poljedelsko in živinorejsko bogastvo, ki ju omogoča pokrajinska raznolikost," je povedal avtor oddaje Primož Dolničar.

Dolničarja ste lahko že spremljali v oddajah Televizije Slovenija. Sodeloval je v oddaji Turistika, v kateri je kuhal po Sloveniji, v oddaji NLP pa so predvajali njegovo kuharsko oddajo Coolinarika.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKAJ? Je to skrivni vzdevek Harryja Stylesa?!
Naslednji članekTerapija ljubezni 21. del