"Oddaja se od drugih slovenskih kuharskih oddaj razlikuje predvsem po tem, da se bo v celoti dogajala na terenu, vsakič na drugem koncu Slovenije. Strmeli bomo k temu, da bomo skozi oddajo predstavili "sodobne" jedi sestavljene iz sestavin, ki so aktualne v različnih letnih časih in so jih tradicionalno uporabljali v lokalni kulinariki. Skozi oddajo bomo Slovenijo predstavili ne le s kulinaričnega vidika, temveč bomo gledalcem pokazali poljedelsko in živinorejsko bogastvo, ki ju omogoča pokrajinska raznolikost," je povedal avtor oddaje Primož Dolničar.
Dolničarja ste lahko že spremljali v oddajah Televizije Slovenija. Sodeloval je v oddaji Turistika, v kateri je kuhal po Sloveniji, v oddaji NLP pa so predvajali njegovo kuharsko oddajo Coolinarika.
Zadnje novičke
- Se spomnite Branka Cveka (Ljubezen po domače)? Takole uživa v brezdelju
- Maja Keuc je izdala nekaj, kar je skrivala dolgo časa
- Hajdi Korošec je odpotovala. Tole bi ji zavidal vsak
- Anja Rupel ima novega! Očaral je vse
- Konec je! Marjetka in Raay Vovk sta vse priznala
- Jerneja Ropas (Poroka na prvi pogled) potrebuje pomoč
- Aleks Cavazza, sin Borisa Cavazze in Oriane Girotto, ima kljub mladosti za sabo grozljivo življenjsko izkušnjo
- Med tem, ko so otroci doma, mož Sanje Grohar počne to