Natalija Kolšek je imela že v prvi oddaji MasterChefa kar nekaj težav v kuhinji, tokrat pa bi se skoraj poškodovala.

Med cvrtjem ji je na tla padla ponev in pevka se je skoraj polila z vrelim oljem: “Srečo sem imela, da sem dovolj hitro odskočila, saj bi se lahko poškodovala,” je v izjavi povedala Natalija.

 

Sicer pa ima Štajerka v rokavu še en pripetljaj, ki se ji je dogodil v domači kuhinji: “Ko sem delala kruhove cmoke, sem uporabila preveč mleka, zato so med kuhanjem razpadli. Ker se mi je mudilo, sem z nadzvočno hitrostjo vso razpadlo “godljo” pobrala iz lonca in popekla v ponvi. Za okus sem dodala še malo parmezana. Šele po obroku sem v smehu povedala, da to ni neka nova priloga na meniju, ampak “fail”, ki se je v resnici izkazal za zelo okusnega.”

Se zgodi, saj namreč najraje kuha z najljubšimi sestavinami, ki pa so sir, riž, testenine, krompir in solata. S temi verjetno tudi bolj obvlada …


Zadnje novičke

Prejšnji članekAngelina Jolie s sinom obiskala Buckinghamsko palačo
Naslednji članekMarko Soršak Soki bovlal z znanimi Slovenci