nazaj naprej

Pozdravljeni na naših straneh!

Najprej nekaj osnovnih podatkov o nas:
 

Naziv podjetja: ATS Splet d.o.o.
Naslov podjetja: Šmartinska cesta 106
1000 Ljubljana
Telefon: 01 600 37 90
E- naslov: info@ats-on.net
Matična številka: 3430138000
Davčna številka: SI61583626

Sicer pa...
Bi tudi vi radi vedeli, kakšen modrček nosi Britney Spears? Kako dobro se poljublja Brad Pitt? Kdaj bo Paris Hilton postala mamica? Mi smo tu zato, da vas dobro in hitro obveščamo o tem, kaj novega se dogaja v zasebnem življenju javnih osebnosti. Glede na to, da je Slovenija majhna, kot so »majhni« tudi njeni zvezdniki, je poročati samo o njih praktično nemogoče, tako dnevno objavljamo vroče trač novičke o bogatih, drznih, lepih in slavnih iz vsega sveta - tako iz Amerike, Velike Britanije kot naše bivše Juge.

Ker pa je do tovrstnih informacij praktično nemogoče priti sam, v svojih novicah pogosto navajamo tuje medije in njihove informacije. Ob novicah, ki jih povzemamo, obvezno navedemo izvorni medij, zato da lahko vi, naši dragi obiskovalci, sami presodite, v kakšni meri boste novici verjeli, komu zaupali. Kljub temu si prizadevamo biti tudi sami kar se da kreativni, polni novih idej in ustvariti tudi nekatere avtorske članke. Upamo, da jih bo sčasoma vse več!

Glede na to, da v veliki meri objavljamo novice tujih medijev, se med njimi znajdejo tudi takšne manj preverjene, torej razna namigovanja in govorice. V kolikor ste mnenja, da je katera od naših novic nepopolna, nepravična, do vas žaljiva ali da se kasneje celo izkaže kot napačna, nas lahko o tem obvestite na urednik@tocnoto.si in neljubo napako bomo skušali popraviti ali novico v celoti odstraniti. Toda glede na to, da so naše novice v večini povzete, je po vsej verjetnosti do napačne informacije ali interpretacije že prišlo prej, torej ne na naši strani in za to ne moremo odgovarjati.   Sicer pa nam lahko tudi sami posredujete določene novičke, fotografije, video posnetke, do katerih se dokopljete, bodisi o domačih ali tujih zvezdnikih in nam s tem pomagate sooblikovati portal.

Vsebina člankov, vse fotografije in ostala gradiva na portalu
www.tocnoto.si so avtorsko zaščitena po zakonu o avtorskih
in sorodnih pravicah (ZASP - UL RS 21/95).


Za uporabo materialov v komercialne namene potrebujete pisno
dovoljenje lastnika portala www.tocnoto.si

Kontaktirate nas lahko na: urednik@tocnoto.si

________________________________
Varstvo osebnih podatkov


Podjetje ATS Splet d.o.o. v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, 86/04 in 113/05) skrbi za vašo pravico do zasebnosti:

  • zbiramo izključno tiste podatke, ki ste jih nam posredovali prostovoljno
  • posredovane podatke bomo uporabljali samo za namene, ki izvirajo iz našega poslovanja
  • vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen če je v pravilih drugače navedeno
  • uporabljamo varno programsko opremo za zaščito vaše zasebnosti

Zbrani podatki se bodo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, in sicer izključno za promocijske namene našega podjetja. V kolikor potrebujete dodatne informacije, nas prosim kontaktirajte na spodaj napisani elektronski naslov.

Naša sporočila ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh našega podjetja, na osnovi telefonske prijave, spletne prijave, na podlagi vašega vpisa v Pirs, Tis, Gvin ali podobne podatkovne baze, na podlagi javno objavljenega vašega e-naslova, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, drugih podobnih dogodkih, kjer je naše podjetje sodelovalo.

Podatki se hranijo in uporabljajo do vašega preklica, ki ga lahko kadarkoli posredujete preko el. naslova info@tocnoto.si


_____________________________________________________________
Splošna pravila  naših nagradnih iger in  ostalih nagradnih glasovanj


1. Splošne določbe
Organizator ATS Splet d.o.o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana prireja nagradno igro na spletnem naslovu www.tocnoto.si v sodelovanju s prirediteljem  nagradne igre ali pa organizator razpisuje samo  nagradno glasovanje.

2. Nagrada in nagrajenec
Ob koncu nagradne igre bo med udeležence, ki izpolnjujejo zahtevane pogoje za sodelovanje, podeljena nagrada na podlagi izžrebanja s pomočjo računalniškega vmesnika. Prireditelj je po želji lahko prisoten. Nagrada je opredeljena v razpisu. Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar. Izžrebanec bo o nagradi obveščen po e-pošti, prevzema pa jo od prireditelja. Nagrajenec je dolžan pisno potrditi prevzem nagrade v roku 7 dni in podati podatke, potrebne za prevzem nagrade (ime, priimek, naslov, davčna številka). V kolikor se nagrajenec ne javi v roku 7 dni, nagrada preide na drugega izzrebanca. Davek od nagrade plača nagrajenec.    Če tako organizator ali prireditelj zahteva, pa je dolžan tudi ob prevzemu nagrade podati izjavo za javnost in se fotografirati ter dovoliti javno objavi.Na koncu nagradne igre je narejen zapisnik.
Vsak sodelujoči v naši nagradni igri ali nagradnem glasovanju se strinja, da s sodelovanjem postane tudi naročnik naših dnevnih e-novic, njegov email pa je lahko posredovan prireditelju nagradne igre.

TOčnoTO si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili, da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo ali da ni potrdil prevzema nagrade. V tem primeru se nagrade podelijo drugemu izžrebancu.

Pri nagradne glasovanju se izvede žrebanje kot je navedeno v razpisu.

3. Kdo lahko sodeluje
V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki sprejema pravila nagradne igre. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju ATS Splet d.o.o. ter njihovi ožji družinski člani. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.
Za nagradno glasovanje veljajo enaka pravila.

4. Potek 
Potek je objavljen v objavi nagradne igre ali glasovanja.

5. Zbiranje in uporaba podatkov
Vsak udeleženec s sodelovanjem potrjuje, da v celoti sprejema pogoje naših nagradnih iger ter jamči, da so podani podatki pravilni in resnični. Podatke, pridobljene v nagradni igri, lahko TOčnoTO uporabi v promocijske namene neposredne komunikacije in trženja na lastnih korporativnih spletnih straneh in emailingih (www.tocnoto.si) ter v drugih elektronskih in tiskanih medijih. TOčnoTO zagotavlja, da pridobljenih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.

 Najbolj obiskano