nazaj naprej

Oliver Dragojević in Gibonni predstavljata duet

Četrtek, 16.06.2016 ob 18:04

Glasbenika predstavljata novi singel Sreća, s skupnega albuma 'Familija', ki je samo dva meseca po izidu dosegel diamantno naklado.

Oliver Dragojević in Gibonni predstavljata duet

Oliver Dragojević in Gibonni, ki ju veže veliko prijateljstvo in številna glasbena sodelovanja in gostovanja na koncertih, sta zadnji duet objavila pred 22 leti.

Gibonni pravi, da je tema te pesmi sicer kot hoja po tankem ledu, ker je v bistvu avtoironična, "ko pa sedaj poslušam komentarje prijateljev in publike vidim, da jo bo vsak razumel na svoj način. Snemati z Oliverjem je vedno je posebna izkušnja, ker je njegov vokal prepoznaven med milijoni izvajalcev in vsakič v pesem vnese sebe tako, kot da je njegova. Oba sva s pesmijo zelo zadovoljna. Na zadnjih koncertih me je prijetno presenetil tudi odziv publike, ki je reagirala že po prvih taktih pesmi in z menoj prepevala besedilo."

Vse pesmi na albumu je napisal Gibonni, v dveh letih druženja pa je ob dolgih pogovorih in veliko glasbe nastajal na Korčuli in v Splitu.

Skladbe z albuma so publiki že dobro poznane, prvi skupni koncert, s katerim bosta Oliver in Gibonni promovirala novi album, pa bo 27. avgusta v Areni Pula. 
 
Za skladbo je režiser Matko Petrić iz koncertnih utrinkov ustvaril videospot.Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Donald Trump Rebeka Dremelj Jan Plestenjak Kourtney Kardashian Tina Maze Manca Špik Jasna Kuljaj Angelina Jolie
 Najbolj obiskano