Deli

Naš letošnji evrovizijski predstavnik Omar Naber, o katerem še vedno kroži veliko kritik, da je bil na EMI izbran načrtno in prirejeno, na Pesmi Evrovizije pa nas nato sploh ni popeljal v finale, je očitno pravilno napovedal, da bo letos slavil portugalski predstavnik.

Z njim je v hotelu Omar delil skoraj sosednjo sobo in v soboto, ko je potekalo finale Eurosonga, je Portugalcu pri zajtrku napovedal zmago. “Imel sem ga priložnost spoznati in fant si močno zasluži zmago, napovedal sem mu jo danes pri zajtrku,” je dejal Omar, ki je glasovanje spremljal v živo iz dvorane. Zanj je bila Portugalska letos absolutni zmagovalec.

“Portugalska je dokazala, da za zmago ne potrebuješ moderne pesmi. Tokrat očitno celo zelo nasprotno. Zlobni jeziki so bili v enem samem trenutku zatrti. Kot je povedal sam, to je bila zmaga za glasbo, ki kaj pomeni,” je še dejal.

Glede Omarjevega nastopa v prvem predizboru pa se je oglasil soustvarjalec njegove evrovizijske skladbe, Žiga Pirnat, ki je glede očitkov o nepoštenosti strokovne komisije na EMI, Omarjevem slabem nastopu ipd.., pojasnil …

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime