V njegovi gostilni pripravljajo zelo domačo hrano, največ zanimanja pa je za polento in svinjsko pečenko. Gostilna Lakner ima dolgoletno tradicijo in jo zato tam vsi poznajo, vanjo pa se vračajo tudi starejši, ki so to gostilno obiskovali kot otroci.
Andrej v gostilni pomaga tudi kot natakar, obljublja pa, da bodo seveda ponudili tudi specialitete kot so svinjski parklji in goveji rep, najprej pa so pričeli s pripravo preproste domače hrane. Je pa še dodal, da je potrebno gostilni še vdihniti dušo, da bo kmalu tista taprava.
Zadnje novičke
- Ana Dolinar Horvat je pristala v bolnišnici
- 4 stilski videzi zate za popolno pomlad
- David Amaro se je znašel v novi vlogi, ki je vse prej kot lahka
- Matej Zemljič (Skrito v raju) je naredil drzno potezo
- Boštjan Romih ni nič več sam
- MasterChef Slovenija: Sodniki še nikoli niso tako kričali
- Zala Djurić ima izjemen talent tudi za tole, presenetila je
- Poroka na prvi pogled: Vse kaže, da so strokovnjaki tudi letos “brcnili v temo” z izbiro parov