Bine, ki je v tretji sezoni šova Gostilna išče šefa, chef, izdaja, da je aromatizirana sol v moderni kulinariki eden od načinov, kako se na naraven način poudarja pristen okus jedi.
"Takšna je tudi sol z zeleno, ki jo tekmovalci danes v centru Ljubljane delijo mimoidočim. Morska sol je zmešana s prahom zelene, fino zmletega dehidriranega gomolja zelene. Skoncentriran okus bo tako s prijetno aromo po zeleni zasolil vaše jesenske jedi," svetuje Bine.
Torej danes hitro v center Ljubljane po brezplačno epruvetko s soljo z zeleno, nato pa Bine že pričakuje komentar, ko boste z njo skuhali kaj okusnega. Pravi, da bo vseh mnenj vesel.
Zadnje novičke
- Jerneja Ropas se že stiska z njim v postelji, a ne z Markom
- Gregor Kirsch, bivši partner Špele Grošelj, je z dejanjem šokiral
- Trije stili belih nohtov, s katerimi boš zablestela ob poletnih večerih
- Denis Avdić se poslavlja
- Poglejte, kako lepo ženo ima Mojmir Šiftar (MasterChef Slovenija)
- Poroka na prvi pogled: Stvari so šle predaleč, bo morala posredovati policija?
- To je povedala Andreja ob odhodu iz kuhinje MasterChef Slovenija
- Gaja Filač (Skrito v raju) v objemu tega znanega (poročenega) Slovenca