Deli

Ameriška zvezdnica Eva Longoria Baston poletju še ni rekla adijo. Z možem Josejem Bastonom sta se odpravila v toplo Grčijo, natančneje na otok Mikonos, kjer je 42-letna lepotička več kot očitno uživala v morskih radostih.

Eva in njen mož Jose Baston sta si privoščila popoln odklop skupaj s prijatelji – med njimi sta bila tudi portoriški igralec Amaury Nolasco in Sean Elliott, nekdanji član košarkaskega kluba San Antonio Spurs. Igralka, ki je velika ljubiteljica in redna uporabnica družbenih omrežij, z oboževalci redno deli utrinke s svojih potovanj in tudi tokrat ni naredila izjeme. Objavila je nekaj dopustniških fotografij in kratek video, na katerem na čolnu ‘poplesava’ v bikiniju. “Ko ti v kader skoči Sean (smeh),” je zapisala na Instagramu.

Being photo bombed by Sean Elliott! Hahahaha 🇬🇷

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Eva svoje strasti do vina ne skriva, zato si je na oddihu tudi privoščila nekaj kozarčkov in uživala v dobrotah. To poletje je pridelala tudi nekaj odvečnih kilogramov, a zanikala morebitno nosečnost.

Vsi njeni oboževalci pa jo boste lahko ponovno gledali na Fox life kanalu – od 7. oktobra dalje se bo predvajala namreč serija Razočarane gospodinje 5. in 6. sezona.

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime