Deli

Elda Viler, legendarni žametni glas slovenske popevke, si je pred časom poškodovala kolk in prestala operacijo.

Žal takšna poškodba v teh letih za gospo Eldo pomeni, da bo potrebno veliko več pozornosti pri gibanju, verjetno pa nikdar več ne bo mogla voziti kolo, kar pa je bila njena velika strast, saj se je s kolesom in kužkom skorajda vsak sončen dan podala na potep po Brodu, Tacnu pod Šmarno goro, Šmartnem, …

Veliko presenečenje uspelo

14. maja je tako v športni dvorani na Dobrovi potekala prireditev Plesnega mesta, imenovana Pozdrav počitnicam, kjer je nastopilo preko 600 plesalcev. Vsemu dogajanju so dali prav poseben pečat Modrijani, s katerimi so meščani Plesnega mesta letos posneli video spot Rock me, ki ima že krepko preko 3.000.000 ogledov na Youtube, skupaj so nastopili tudi na Noči Modrijanov, na Slovenskem pozdravu z Blažem Švabom in Darjo Gajšek, pa tudi otvorili festival Polka in Valček.

Ker pa v Plesnem mestu na svojih dogodkih vedno dodajo kakšno dobrodelno, humanitarno noto, so se tokrat odločili, da bodo gospe Eldi Viler poklonili trokolo za odrasle. Elda o tem ni nič vedela in je mislila, da je bila na prireditev povabljena le zato, da odpoje kakšno pesem.

Saša Lendero in Miha Hercog sta na oder povabila Eldo Viler. To so po njenem res čustvenem nastopu s skladbo Ti si moja ljubezen, meščani Plesnega mesta presenetili in ji poklonili sodobno trokolo, s katerim bo kljub operaciji kolka lahko uživala na svojih potepih po Šiški.

Foto: Miha Godec

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime