Deli

Po nastopu na EMI, kjer je s skladbo Zažarim, zasedla 3. mesto in izdani plošči Magenta, ki jo je pospremil pop-up promocijski koncert za izbrance, ste njeno zadnjo uspešnico Sijaj, med poletjem lahko poslušali v priljubljenem oglasu mobilnega operaterja.

Prav v času svojega koncerta v ljubljanskem SiTi Teatru 7.11., kjer nocoj ne bo manjkalo roza samorogov, uličnih artistov in dobre glasbe z gosti, se Raiven predstavlja z najnovejšim singlom z naslovom Povej.

Povej je prva skladba na prvencu Magenta in je pospremljena z videospotom, za katerega sta poskrbela mlada ustvarjalca Jani Ugrin in Anže Vrabl. Raiven o pesmi pravi, da ji zelo veliko pomeni, da ima pravo vizualno podobo, ker je prav ta skladba zanjo najbolj osebna od vseh pesmi na plošči, saj govori o notranjem dialogu in iskanju lastne identitete. Je tudi edina, ki jo je napisala čisto sama, aranžma pa je delo Jerneja Kržiča.

Še zanimivost o sokolu, ki se pojavi na koncu videospota. Ta izjemna ptica je udomačena in prebiva na posestvu pri njenih starših.

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime