Deli

Po njegovih besedah naj bi se ženini popadki začeli že v noči iz 6. na 7. januar. Ker nista hotela izzivati usode, sta se oglasila v Ljubljanski porodnišnici, da preverita stanje, a je bilo vse v najlepšem redu. Ker so se popadki nadaljevali čez noč, sta se zjutraj odpeljala do porodnišnice v Postojni, kjer je zaradi epiduralne analgezije, ki lajša porodne bolečine, Renejeva žena Nika prvotno hotela roditi.

Ko so ju napotili domov, češ da še lep čas s porodom ne bo nič, sta se odpravila proti domu, v Slovensko Bistrico, a Reneju vest o že drugem lažnem alarmu ni dala miru, zato sta se hotela vrniti nazaj v Ljubljano. Toda na poti so Niko zajeli hudi krči in v Ljubljanski porodnišnici so jima potrdili, da je čas za porod ter da ni časa, da bi se odpravila do porodnišnice v Postojni.

Tako sta v Ljubljanski porodnišnici 8. januarja zjutraj dobila hčerkico, ki sta jo poimenovala Lija. Seveda sta po porodu, ko sta v rokah držala majhno čudo, takoj pozabila na sive lase, ki jima jih je povzročila že pred rojstvom.

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime