nazaj naprej

Sabina Remar: Seks, seks in še enkrat seks

Nedelja, 08.11.2009 ob 12:02

Manekenka Sabina Remar sama zase pravi, da ima zelo rada žure, na katere se največkrat odpravi s tremi najboljšimi prijateljicami, najbolj sproščeno pa se počuti na domačih zabavah, kjer pozna družbo. Ali vas zanima, kakšne teme so najpogosteje na njihovem seznamu?

Sabina Remar: Seks, seks in še enkrat seks

Seks, seks in še enkrat seks. Sabina pravi, da je to njihova najljubša tema, za katero nikoli ne zmanjka besed, temveč časa. Ko se dobijo na zgodnjem zajtrku ali kosilu, se večkrat zgodi, da se njihov obrok zavleče pozno v noč, pa še takrat nekatere teme ostanejo nedotaknjene. Tako si po navadi izmenjujejo izkušnje, preverjene in nepreverjene nasvete, na tapeto pa pridejo celo njihovi fantje.

Sabina je že dlje časa srečna v objemu poslovneža Tomaža Kralja, vendar se tudi oddana ženska včasih ne odreče seksu za eno noč, ko priložnost nanese na to. Revija Story je poizvedela, kako te reči stojijo pri Sabini. Lepotička je povedala, da seks za eno noč pri njej odpade, saj je oseba z določenimi ideali, ki se ne preda vsakomur ob prvi priložnosti. Pri njej večjo funkcijo kot seks igrajo, ljubezen, spoštovanje in zaupanje, ki jih pričakuje od svojega moškega.Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Donald Trump Rebeka Dremelj Jan Plestenjak Jasna Kuljaj Blaž Švab Kourtney Kardashian Selena Gomez Tina Maze
 Najbolj obiskano