Deli
CHIPPENDALSI znajo presenetiti, zadovoljiti in navdušiti z vsakim seksi gibom, ki ga naredijo!

Zgodba Chippendalsov se je pričela leta 1979 v Los Angelesu, ko so obnoreli žensko občinstvo kot prva moška striptiz zasedba. Njihov uspeh je bil bliskovit, saj so v hipu postali pop fenomen, odprli klub v New Yorku in pričeli snovati skupine, ki so plesno vročico ponesle po vsem svetu. Vseskozi so njihovi do potankosti izpiljeni nastopi namenjeni razvajanju žensk, ki jim z mešanico plesa, petja in striptiza kradejo dih in pospešujejo utrip. Danes so Chippendalsi tudi stalni rezidenti v Las Vegasu, kjer gostijo zvezdnike svetovnega kova, trenutno jim na tamkajšnjem odru družbo dela supermodel Tyson Beckford.

Chippendalsi, ki so s profesionalno scensko produkcijo in kakovostnimi koreografijami pripomogli k sprejemanju striptiza kot oblike zabave in nenazadnje tudi športa, so brez dvoma fenomen. To dokazujejo podatki, da so tekom zadnjih 35 let nastopili za več kot 100 milijonov žensk v preko 100 državah. Prepotovali so skoraj 11 milijonov kilometrov in na tej dolgi in zahtevni poti porabili 56.000 metuljčkov ter s svojih dovršenih teles strgali več kot 1,2 milijona majic.

Število žensk, ki so zaradi njih dobila mehka kolena, sicer ni izračunano, vsekakor pa številka še zdaleč ni majhna. In k večanju te številke bomo z veseljem pripomogli tudi v Sloveniji! 14. aprila se bo namreč v Halo Tivoli zgrnila množica žensk, ki se bodo zabavale kot še nikoli in izgubile razum ob senzualnih gibih in izklesanih telesih Chippendalsov.

Tiste srečnice, ki si bodo zagotovile VIP vstopnice, pa še pred vročim spektaklom čaka nepozabno druženje s fanti ob kozarčku penine.

Ne ostanite na suhem in si pravočasno zagotovite vstopnice po promocijski ceni, ki so količinsko omejene v več posebnih kategorijah:
VIP SEDIŠČE: 49,00 EUR
(vključuje srečanje s Chippendalsi pred nastopom!)
KATEGORIJA I: 39,00 EUR
KATEGORIJA II: 29,00 EUR
Vstopnice so že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in na spletni strani www.eventim.si!

loading ...