nazaj naprej

Skupina Parni valjak očarala občinstvo v Stožicah

Nedelja, 18.12.2011 ob 15:00

Skupina Parni valjak je s sobotnim koncertom pokazala, zakaj niti po petintridesetih letih še ni čas, da svojo glasbo postavi v ''garažo''.

Skupina Parni valjak očarala občinstvo v Stožicah

FOTO: www.parni-valjak.net


Približno sedem tisoč obiskovalcev, med katerimi so bili tako mladi kot starejši ljubitelji glasbe, je z Akijem v en glas prepevalo številne pesmi, ki tudi po desetletjih niso izgubile svoje svežine. Poleg uspešnic, kot so Jesen u meni, Zastave in Prokleta nedelja, pa je Parni valjak v skoraj tri ure dolgem koncertu predstavil tudi skladbe z najnovejšega albuma Stvarno nestvarno.

Za prav posebno popestritev med koncertom je poskrbel Zoran Janković, ki je glasbene prijatelje prišel pozdravit kar na oder. Povabilu, da bi skupaj s skupino tudi zapel, pa se je politik spretno izognil.

Aki, ki je v nedavnem intervjuju za naš portal povedal, da se je Parni valjak na sceno vrnil prav zaradi občinstva, slednjega niti tokrat ni razočaral. Še več, nekateri se že sprašujejo, kdaj bodo lahko na katerem od koncertov v Sloveniji ponovno prisluhnili priljubljeni skupini.
 
Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Jan Plestenjak Donald Trump Rebeka Dremelj Manca Špik Selena Gomez Omar Naber Blaž Švab Nina Pušlar
 Najbolj obiskano