Deli
12.04.2017, Zajtrk pr'Andreji, gost Mario Galunic Barbara Reya/barbarareya.si

Na snemanju oddaje Zajtrk PR’Andreji, v kateri Andreja Jernejčič, uspešna piarovka in managerka, gosti znane in zanimive Slovence, je tokrat pretežno žensko občinstvo božal žametni glas Maria Galuniča, večini dobro poznanega televizijskega voditelja, v zadnjem obdobju pa urednika na Televiziji Slovenija.

Ima 12 otrok!

“Včasih sem imel le svojo oddajo, sedaj jih imam dvanajst. Dvanajst otrok, vsak s svojimi težavami. Če bi vedel, kaj vse me čaka v vlogi urednika, bi raje ostal pred kamero,” je o svojem trenutnem delu odkrito spregovoril Galunič in dodal, da na vsakodnevne odgovornosti in stres pozabi tako, da se odpravi na potovanja – najraje od vsega obišče Latinsko Ameriko.

“Že carinik, ki me pričaka ob vstopu v državo, je nasmejan, ljudje so prijetni in sproščeni. Zaradi tega se tudi sam lažje sprostim kot doma, saj nimam skrbi, da me kdo prepozna,” je povedal simpatični voditelj, ki se je v družbi voditeljice in občinstva, sestavljenega večinoma iz uspešnih poslovnih žensk, počutil nadvse prijetno in sproščeno. Tako se je tudi na vizualno primerjavo z znanim ameriškim igralcem Georgem Cloonyjem le skromno nasmehnil in pripomnil, da ni tako siv in da nimata enakih ustnic, a da svojega vedno bolj prijetnega šarma pač ne more skriti.

Foto: Barbara Reya

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime