Deli
M24 Photo Agency
Kot vsa leta poprej so tudi letos obiskovalcem ponudili možnost nakupa dobrodelnega klobuka, izkupiček pa so tudi letos namenili projektu Botrstvo v Sloveniji, ki si pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje prizadeva izboljšati kakovost življenja otrokom in mladostnikom, ki živijo v materialni stiski in nujno potrebujejo pomoč.

Med nastopajočimi je bil letos v središču pozornosti Samuel Lucas, program je z zdravo mero humorja in predvsem dobre volje vodil Klemen Bunderla, voditelj radia Aktual, za glasbo in odlično vzdušje pa je skrbel legendarni DJ Dady, ki prav letos praznuje 30. obletnico delovanja.

Uredništvo revije Zvezde je tudi letos izbralo in nagradilo najbolj domiselne klobuke, izbor pa je bil vse prej kot lahek: med ženskimi klobuki so izbrali klobuk Jerce Legan Cvikl, ki je nosila posnetek klobukov, kakršne so nosile ženske v Ameriki v prejšnjem stoletju, dobila pa ga je v muzeju v Washingtonu.

Nagrado za najbolj izviren moški klobuk je prejel novopečeni mister Slovenije Tilen Grah, ki je stavil na rdečo barvo in klobuk še dodatno popestril. Za najbolj ustvarjalen otroški klobuk je bila nagrajena Gaja, hči Francija Keka, ki je nosila simpatično kučmo, medtem ko je njen oče na piknik prišel kar s čelado.

Z domiselnimi klobuki so izstopali tudi: Nena Muršič, zakonca Murko, Salome, Milena Eber s hčerko Matejo Štimac, Tjaša Kokalj Jerala in drugi, z domiselnimi kreacijami pa so tokrat presenetili tudi mnogi otroci. 

loading ...