Tako, vse kaže, da se zima za letos poslavlja. Kurenti so pregnali zimo, temperature so se nekoliko začele dvigati, sonce že vzide zelo zgodaj in zaide skoraj po 6. uri, ljubezen je čutiti v zraku in dizajnerji so na modne brvi poslali svoje nove kolekcije za pomlad/poletje 2012. In čeprav je še zmeraj nekaj govora o snegu, ki naj bi nas še v marcu presenetil, sem sama skoraj pospravila že vse zimske obleke in omaro obogatila z nekaj novimi poletnimi kosi, ki sem jih le s težavo našla. Zakaj? Ker je Slovenija v čisti recesiji. Topshop (moj ljubi, dragi, predragi Topshop) zapira vse manjše trgovine po Evropi (tudi v Sloveniji, seveda) in povem vam: ni edini. Boljše stvari, ki so seveda posledično tudi nekoliko dražje, pa sploh ne pridejo več do nas. Zato lahko verjetno samo še sanjam o Riviera Chic »message in a bottle« kopalkah. No ja, verjetno jih tudi brez recesije ne bi bilo k nam. Slovenija je pač še zmeraj zelo socialistična ter konzervativna država in dokler bo tako, ne bomo odprti za nove in boljše stvari. Izložbe (tudi v nizkocenovnih trgovinah) so polne takšnih in drugačnih kosov oblačil v pastelnih barvah, vendar se večina Slovencev še zmeraj najraje obleče v temne barve. Resno, pustite pastelom v omaro! Ali za začetek vsaj na ustnice s Tom Fordovo šminko v nude vanilla barvi. Ali pa Bally plaščku v čudoviti turkizni barvi, ki bo kot nalašč za trenutno vreme. Vsi tisti, ki ste odločeni, da ostajate pri temnih outfitih pa lahko outfitu dodate malce bolj odštekano PVC Oscar de la Renta torbico v pastelni barvi. Za vse tiste, ki le niste za preveč radikalne spremembe, sem izbrskala nekaj nujnih »a must have« stvari, za katere upam, da se vsaj ena ali dve znajdeta v vaši omari.

Prav tako sporočam, da je zmagovalka giveaway obleke za valeto HANA ČERMELJ BAVEC. Congrats, doll!! Vsem drugim pa hvala, ker ste sodelovali. In, no worries, nagradnih iger je še nekaj na zalogi 😉
Hunter boots. Definitivno »a must have« za deževne poletne ter jesenske dni. Poleg navadnih Hunter škornjev lahko tudi izbiramo med temi čudovitimi pastelnimi barvami, ki jih krasijo različni motivi. Zakaj ne bi zakorakali v dež s stilom?

Louis Vuitton torbica, ki bo letos zamenjala navadne. Tudi Oscar De La Renta je v svojo kolekcijo vključil PVC torbico, le da v čudoviti turkizni barvi. Na spletni strani Asos.com si lahko naročiš podobno torbico v črni bravi za samo 40 funtov. 
Tom Ford šminka (nude vanilla).

Enodelne Riviera chic »message in a bottle« kopalke. Ker jih verjetno ne bo zaneselo k nam, si jih lahko naročiš na http://www.surfdome.com za samo 65 funtov.
Ostwald Helgason nahrbtnik. Tudi Jimmy Choo je letos predstavil nekaj super nahrbtnikov, v katere se je možno zaljubiti na prvi pogled. Ker pa se cene gibljejo nekjo od 700-3000 funtov, si poišči svoj nahrbtnik po ugodni ceni na http://www.topshop.com , kjer ga je možno dobiti že za 25 funtov.
Prada baročna sončna očala. Takšna očala smo lahko občudovali že lani, verjetno malo skeptični, medtem ko so letos »a must have« . Za tiste, ki pa niso po vašem okusu, si lahko omislite malo večja Prada sončna očala v turkizni barvi.

So ti izbrani kosi všeč? Klikni na 'Všeč mi je'!


Zadnje novičke

Prejšnji članekBIZARNO Nekoč je bila uspešen model, sedaj ji razpada nos!
Naslednji članekŠKANDAL Ana Tavčar Pirkovič: Redno zaposlena le zaradi moža?!