Deli

Teja Perjet in Jani Jugovic, ki sta se spoznala v prvi sezoni šova Gostilna išče šefa, svojo ljubezen pridno nadgrajujeta. Veselita se namreč drugega naraščaja. Menda drugega čudeža!

Po hčerki Sii sta tako naznanila, da se bosta tokrat razveselila sina. Jani je na Instagramu zapisal, da bo v družini še en ‘desc’, natančneje že tretji, saj ima Jani iz prvega zakona že sina Taja.

Majhne možnosti za zanositev

Kar je še bolj prelepo je dejstvo, da je imela Teja namreč težave z zanositvijo in zanjo zelo malo verjetnost, zdaj pa se jima je z Janijem dogodil že drugi čudež. Zdravniki so zaljubljenima kuharjema namreč povedali, da bosta imela težko otroke, tudi za umetno oploditev sta imela majhne možnosti.

Teja je pred kratkim za Žurnal24 izdala, da sta se z novico sprijaznila in se sploh nista trudila, le rada sta se imela in zgodilo se je najprej s hčerko, zdaj pa s sinom. Po hčerki ji ginekologinja niti ni predpisala kontracepcijskih tablet, ker naj bi bila že hči čudež, a se je zgodilo tudi drugič. Čeprav je Teja priznala, da se je to zgodilo kar prehitro, ker je že Sia velik zalogaj, sta seveda presrečna. Rok ima 18. avgusta.

Prelepa novica!

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime