nazaj naprej

Tekmovalke Survivorja pod tušem pokazale svoje obline

Četrtek, 20.10.2016 ob 12:06

Po treh tednih so končno dobile priložnost za pravo kopel.

Tekmovalke Survivorja pod tušem pokazale svoje obline

Survivorke niso pod tuš stopile nič kaj sramežljivo. Pokazale so svoja gola telesa, predvsem Maja, ki je plesalka ob drogu, ima zares oblikovano postavo.

"Z goloto nimam problemov, a ne bi mi bilo vseeno, če bi me golo videla ravno cela Slovenija," je povedala pred odhodom na Filipine.

Bo to vse, kar bo intimnega pokazala, ali je mogoče, da se bi zapletla v kakšno avanturo? "Mislim, da ne, ker svoje intimne odnose z nekom rada nekaj časa ohranjam tajne, da človeka spoznam v miru takšnega kot je in ne, da se v mojo zvezo z nekom vmeša še deset drugih ljudi. V takšnem šovu, ni nobene intime," je še dejala pred pričetkom šova. 

Tudi Survivorki Sara in Teja P sta brez modrčkov zrli v sončni zahod. Sara je pred odhodom na Filipine dejala, da je sicer boljše, če ni zraven kamere, ki bi snemala njene gole trenutke, Teja pa se svojega telesa ne sramuje: "Imam dovolj samozavesti in spoštujem svoje telo. Tako da mi golota ne predstavlja kakšnih ovir."Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Donald Trump Rebeka Dremelj Jan Plestenjak Kourtney Kardashian Tina Maze Manca Špik Jasna Kuljaj Angelina Jolie
 Najbolj obiskano