nazaj naprej

Tereza Kesovija je raznežila vse zbrane

Torek, 15.11.2016 ob 17:37

Tereza Kesovija je raznežila vse zbrane

Tereza Kesovija, ki jo poznamo po številnih hitih, kot so Prijatelji stari gdje ste, Nono, dobri moj nono, Nježne strune mandoline, Sviraj mi sviraj, Na stradunu in mnogo drugih, ki jih je legendarna pevka nanizala v svoji bogati glasbeni karieri, se ob izdaji novega albuma Oči duše mudi na slovenski turneji.

Pred dnevi je turnejo začela v Tolminu, v polni dvorani, kjer je popolnoma navdušila in raznežila oboževalce ter jih popeljala v zlate in nostalgične čase jugo popevk.

18. novembra jo boste lahko videli v Trbovljah, kjer bo poleg svojih starih uspešnic predstavila tudi nekaj pesmi iz omenjenega novega albuma. Spremljala jo bo tričlanska spremljevalna skupina. 'Oči duše' je Terezin prvi studijski album od leta 2007 in ga upravičeno lahko označimo za prekrasno in prvorazredno izdajo, na katero se je splačalo čakati toliko let.

Po 55-ih letih glasbene kariere, je še vedno lepo slišati, da ima najlepši ženski vokal iz prostora bivše skupne države.Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Donald Trump Rebeka Dremelj Jan Plestenjak Jasna Kuljaj Blaž Švab Kourtney Kardashian Selena Gomez Tina Maze
 Najbolj obiskano