nazaj naprej

Tjaša Kokalj Jerala s to fotografijo dvignila prah

Četrtek, 11.08.2016 ob 10:06

Je prava blondinka, ali je to storila namenoma?

Tjaša Kokalj Jerala s to fotografijo dvignila prah

FOTO: Instagram


Tjašo Kokalj Jerala poznamo kot voditeljico oddaje Top 4, pa kot model, pred devetimi leti pa je bila tudi miss universe Slovenije. 

Pred kratkim je na socialnem omrežju objavila fotografijo, ki pa je dosegla daleč največ všečkov in komentarjev. Zakaj je knjiga, ki jo ima na fotografiji, obrnjena narobe? Se je Tjaša z njo le slikala in ni bila pozorna, ali kaj se je zgodilo?

Že ob fotografiji, ki jo je objavila, je zapisala, da prav tako ve, da je knjiga obrnjena narobe, a je dodala, da je pravzaprav fotografija prezrcaljena. Ob tem se je vsul val komentarjev, ki so jo naredili malo besno.

Tjaša je nato objavila še pravilno različico in dodala, da se včasih čudi, zakaj jo to še vedno doseže, da ni med neumnimi.
Pravi, da bi tisti 'tapametni' dokaz, da je fotografija zares obrnjena narobe oz. prezrcaljena (in ne knjiga) kaj hitro našli na drugi fotografiji, saj bi ugotovili, da Tjaša tudi tetovaže zapestnice nima na desni roki, ampak na levi.

  

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Donald Trump Rebeka Dremelj Jan Plestenjak Kourtney Kardashian Tina Maze Manca Špik Jasna Kuljaj Angelina Jolie
 Najbolj obiskano