Deli
Pesem z naslovom Živela ženin in nevesta gotovo ni nastala kar tako. Le za koga je napisana? Kot vsi vemo sta dva Čuka še samska – pevec Jernej iz Škofje Loke in klaviaturist Matjaž iz Vrhnike. Jože ima z ženo Andrejo polnoleten zakonski staž, Vinko pa z ženo Slavko že skoraj 30 letnega.

Čuki so sicer velikokrat gostje na kakšni poroki, pravzaprav so na začetku kariere zelo veliko igrali na porokah in poznani so bili po tem, po čemer so še sedaj, po imenitni zabavi. Največkrat na porokah zapojejo tisto znano Vsepovsod ljubezen, ki je slavospev zaljubljencem in za katero so takrat posneli videospot, v katerem so kadri filma Štiri poroke in pogreb.

Pesem Živela ženin in nevesta bo gotovo stalnica poročnih obredov in bo mnogokrat prišla prav tudi samim Čukom, če ne prej, pa takrat, ko se bosta poročila skrivnostna Jernej in Matjaž, ki sta še samska.

Koliko parom so Čuki že popestrili poročna slavja, še sami ne vedo, verjetno pa že blizu 100 parom. Med njimi so bili tudi številni znani Slovenci in Slovenke, kot so manekenka Nataša Pinoza Grilc, pa Saša Einsiedler in seveda ena najbolj eminentnih porok pri nas, ko se je pred leti na Otočcu poročil Anže Kopitar s svojo Ines.