"V neposredni bližini Nove Gorice, na obrobju Šempetra, se na vzpetini nahaja restavracija Mark.Razvajali Vas bomo z dodelanimi ribjimi in mesnimi specialitetami, ter vse skupaj zaokrožili z kapljico vrhunskega vina! Dovolite se očarati z prečudovitim razgledom ter poudarkom na domačnosti in intimi!", se glasi opis njegove restavracije.
Zmagovalec prve sezone, Andrej Murko je pri svoji gostilni ubral popolnoma drugačno pot in odprl pristno kmečko gostilno, v kateri ponuja slovenske jedi, Tomaž pa se je odločil za modernejši način, ki pa še vedno ponuja dostopne cene.
"Hrana je skala na kateri gradim…," se glasi njegov moto, čeprav mu na promocijskem plakatu manjka vejica. Hkrati pa potencialne goste poziva, da naj okusijo več, večer preživijo drugače in si privoščijo nepozabno enogastronomsko izkušnjo. Minuli vikend so za obiskovalce na primer pripravili degustacijski meni, tako, da bodo v njegovi restavraciji vedno ponujali kaj posebnega.
Okolico restavracije pa je Tomažu uredil kar njegov tast, ki je poskrbel za urejeno zeleno okolje.
Zadnje novičke
- Tanja Ribič je storila nekaj pogumnega. Pravi, da bi to moral storiti vsak
- Jerneja Ropas se že stiska z njim v postelji, a ne z Markom
- Gregor Kirsch, bivši partner Špele Grošelj, je z dejanjem šokiral
- Trije stili belih nohtov, s katerimi boš zablestela ob poletnih večerih
- Denis Avdić se poslavlja
- Poglejte, kako lepo ženo ima Mojmir Šiftar (MasterChef Slovenija)
- Poroka na prvi pogled: Stvari so šle predaleč, bo morala posredovati policija?
- To je povedala Andreja ob odhodu iz kuhinje MasterChef Slovenija