Deli
Izjemni hrvaški pevec Tony Cetinski je pred nekaj dnevi nastopal v Rijeki, v Dvorani Mladosti, in bil deležen zelo slabega »tehničnega« sprejema.

Na Tonyjevem socialnem omrežju Facebook je eden izmed obiskovalcev koncerta objavil svoje razočaranje: "Tony, hvala, ker si ostal tako profesionalen in to kljub temu, da je tehnika tako grdo zamočila. Upam, da nikoli več ne boš naletel na take težave."

Na koncertu pa so organizatorji naredili še eno napako – fan pit so postavili na balkon, daleč stran od Tonyja in tako so vsi tisti, ki so si želeli biti najbližje odru, bili najdlje. Med obiskovalci je bilo zagotovo veliko slabe volje. Tony pa je na zapisano odvrnil: "Takšne izkušnje me hitro razžalostijo ampak zaradi oboževalcev v dvorani, sem vso slabo voljo tudi hitro popravil. Hvala vam in rad vas imam!"

Kaj takega se v Mariboru, kamor Tony prihaja 10. decembra, zagotovo ne bo zgodilo. V Dvorani Tabor se namreč pripravlja veliki predbožični večer z glavnim pokroviteljem Mercator in Tony obljublja, da bomo s koncerta odnesli samo najlepše spomine.