Za to preprosto, a delikatesno toplo predjed ali malico boste potrebovali:
– 200 g camemberta
– 1 žlico ekstra deviškega olivnega olja
– 1 žlico suhega belega vina
– beli poper v zrnu
– 1 strok česna
– 1 žličko limoninega timijana
Pečico segrejte na 200 °C. Česen olupite in drobno sesekljate. Sir odvijete in položite na kos peki papirja v pekaču. Na redko ga prešpikate z zobotrebcem, pokapljate z vinom in olivnim oljem ter potresete z grobo mletim poprom in osmukanimi timijanovimi lističi. Pekač za približno 20 minut položite v segreto pečico. Camembert v pečici ponudite z izbranim kruhom.
Dober tek!
Zadnje novičke
- Slovenska znana skupina prireja velik koncert, ki ga ne smete zamuditi! Nepozabno bo
- Sanja Grohar je spet odšla. Na takšnem lepem kraju je
- Maja Keuc nam je končno izdala svojo skrivnost
- Matej Zemljič (Skrito v raju) se je znašel v takšni zagati
- S takšno pico boste očarali vašo ljubezen ali prijatelje
- Jerneja Ropas (Poroka na prvi pogled) je s to izjavo presenetila
- Katarina Čas je zelo lepa ženska, ampak to, kar je pokazala tokrat, pa …
- Nismo vedeli, da Gaja Filač (Skrito v raju) počne tudi to