nazaj naprej

VIDEO: Se je Jessica Alba zarekla in bila ujeta na laži?

Sreda, 09.11.2016 ob 10:27

Sedaj trdi, da sploh ne telovadi.

VIDEO: Se je Jessica Alba zarekla in bila ujeta na laži?

Zvezdnica, ki slovi predvsem po svoji lepoti, je v nedavnem nastopu v šovu Ellen DeGeneres izjavila, da sploh ne telovadi, saj ima dovolj gibanja z otroki. 

"Hodiš gor in dol in s tem dobiš vadbo, zato mi sploh ni treba v telovadnico," je Alba povedala glede sprehajanja s hčerkama Honor and Haven za Halloween vikend.

DeGeneres je nato Albo podrezala glede tega, da ne telovadi in ji pokazala njeno naslovnico na reviji za skrb za telo, Shape, izpred dveh mesecev, na kateri je telo Jessice videti brezhibno. A Jessica se je izgovorila na poziranje: "Oh, to moraš samo vedeti, kako skriti šibke točke in znati pozirati. To sem počela."

Hmm … a ne glede na to, kaj je Jessica povedala v intervjuju z Ellen, je v omenjeni reviji izjavila, da redno telovadi. "Če telovadim štirikrat tedensko, je to zame uspeh, a po navadi bolj dvakrat do trikrat na teden, ker imam le takrat čas." Tudi sicer je po obeh porodih razlagala kako se je mučila z vadbo – celo jokala naj bi ob tem! – da je prišla nazaj v formo.

Je Jessica malo pozabila, kaj je izjavila v preteklih intervjujih? Vsekakor njeno telo jasno kaže, da ga ne zanemarja – najsi bo s tekom za otroki ali pa s trudom v telovadnici.Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Donald Trump Rebeka Dremelj Jan Plestenjak Kourtney Kardashian Tina Maze Manca Špik Jasna Kuljaj Angelina Jolie
 Najbolj obiskano