Deli
Planet Tv
Gledalci se bodo lahko prijavili za sodelovanje v rubriki Iskalci. To je rubrika, v sklopu katere bo ekipa DA ŠOV-a na Planet TV gledalce obiskala na njihovem domu. Denis bo na domu obiskal prijavljene družine, jim v stanovanju ali hiši skril denar, nato pa bo imela družina na voljo omejen čas, da najde čim več skritega denarja. Znesek, ki ga bo družina našla, bo lahko obdržala. Za sodelovanje v rubriki Iskalci se družine lahko prijavijo prek elektronske pošte na naslov iskalci@planet-tv.si, kamor morajo poslati svoje podatke, opis družine, zakaj izbrati prav njih, ter kakšno fotografijo družine in stanovanja oz. hiše.

Denis bo v DA ŠOV-u tudi izpolnjeval najbolj skrite želje svojih gledalcev. Želje, ki jih ne more uresničiti le denar. Si želite postati zvezda za en dan, želite spoznati slavnega Slovenca ali Slovenko? Če imate skrito željo, ki je do zdaj niste mogli uresničiti, potem se lahko prijavite v rubriko Želim si ful in lahko se zgodi, da vam bo željo uresničil kar Denis Avdić. Za uresničitev želje se gledalci lahko prijavijo prek elektronske pošte ful@planet-tv.si. Poslati morajo svoje podatke, opis svoje skrite želje in svojo fotografijo.

Denis bo v DA ŠOV vključil tudi najbolj smešne, zanimive ali odštekane videoposnetke, ki jih premore "slovenski" internet, saj bo v vsaki oddaji predstavil lestvico Top 10 – lestvico najboljših videoposnetkov zadnjega tedna. Prav tako bo redno spremljal najbolj zanimive in duhovite statuse na Facebooku in najbolj smešne tvite. Te bo predstavljal v rubriki Na steni.

Vsaka oddaja pa bo imela tudi pregled najbolj vročih, žgočih in pretresljivih dogodkov iz sveta politike in zabave – ti bodo predstavljeni v rubriki Njuz. Prav tako bo Denis v vsaki oddaji predstavil tudi Legende – zgodbe o malih ljudeh, ki bi lahko bili superheroji.

Denis Avdić je v Sloveniji zaslovel kot radijski voditelj, trenutno je prvi glas Radia 1, je dobitnik treh viktorjev za radijsko osebnost leta in tudi letos se poteguje za nagrado viktor. Denis pa bo tudi eden izmed voditeljev letošnjih viktorjev, ki bodo v soboto, 16. marca, ob 20. uri na Planet TV.