nazaj naprej

Vroče! Dvojčici Prusnik: Imata že številne ponudbe za glasbeno pot!

Nedelja, 11.03.2012 ob 12:00

Nika in Eva Prusnik, prikupni dvojčici iz Misije Evrovizije, ki sta očarali s svojo energijo in ambicioznostjo, sta razkrili, da sta prejeli že kar nekaj ponudb za glasbeno sodelovanje.

Vroče! Dvojčici Prusnik: Imata že številne ponudbe za glasbeno pot!

FOTO: Miha Rekar


Dvojčici Prusnik, ki sta zaupali, da zaradi tega, ker nista zmagali, nista prav nič razočarani, sta priznali, da sta si sicer zelo želeli iti v Baku, zato sta na Emi dali vse od sebe, vendar pa sta med nastopanjem hoteli tudi uživati in se zabavati. Za revijo Story sta razkrili, da sta se prijavili za 'foro' in brez velikih pričakovanj, zato sta bili še toliko bolj navdušeni, ter željni zmage, ko sta pristali v finalu.

Po končani oddaji sta prejeli že kar nekaj zanimivih ponudb za glasbeno sodelovanje, katere pa morata še premišljeno pretehtati, saj pravita, da nočeta delati nečesa, česar ne čutita. Čeprav verjameta, da bi ju mnogi radi videli v modernem popu, pa se sami bolj najdeta v kantriju, bluzu in soulu, saj sta jima všeč Etta James in Johnny Cash.

Dekleti pravita, da zelo spoštujeta tudi Magnifica, ker se jima zdi, poleg tega da ima zelo kakovostno glasbo, topla oseba, všeč pa jima je, da se požvižga na to, kaj menijo drugi. Dvojčici pa v prvem planu trenutno nimata glasbene kariere, ampak šolske obveznosti, saj morata do konca leta pridobiti še kar 30 ocen.
Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Kate Middleton Rebeka Dremelj Marjetka Vovk Aleš Vovk - Raay Saša Lendero Jennifer Lopez Beyonce Knowles Taylor Swift Špela Grošelj
 Najbolj obiskano