nazaj naprej

Vroče! Eva Boto: Bo na Evroviziji med najboljšo deseterico?

Ponedeljek, 27.02.2012 ob 15:00

Eva Boto je s čudovito interpretacijo balade Verjamem prepričala gledalce in sodnike, z zmago na Emi pa so se mladi Korošici izpolnile njene sanje.

Vroče! Eva Boto: Bo na Evroviziji med najboljšo deseterico?

FOTO: Miha Rekar


Barve Slovenijo bo v evrovizijskem Bakuju tako zastopala 16-letna Eva, ki je bila po zmagi na domačem izboru vidno presenečena in srečna. »Z zmago na Emi so se mi uresničile velike sanje. O tem trenutku sem lahko samo sanjala,« je navdušena povedala. »To je najboljši občutek na svetu, z razpletom sem zelo zadovoljna in kar težko dojemam, kaj se mi je zares zgodilo. Občutki so res neopisljivi.«
 

Na Emi je vsaka kandidatka predstavila po tri skladbe in Evi so bile pri srcu prav vse pesmi: »Vse tri skladbe imam zelo rada, v vsako od njih sem se lahko vživela in jo na ta način tudi interpretirala. Zares, katero koli skladbo bi izbrali, bi bila sama zelo vesela.«


Zmagovalno skladbo je sicer napisal srbski avtor Vladimir Graić, ki se je med drugim podpisal tudi pod evrovizijsko zmagovalko iz leta 2007, balado Molitva. »Res je, Verjamem je napisal zelo priznan avtor. Ne vem pa, če je to prednost. Pustimo se presenetiti,« je ostala skrivnostna.

In kako se bo Eva pripravljala na izbor, kjer bo 24. maja nastopila pred večmilijonskim evropskim občinstvom? »Pripravljala se bom vsak dan. Sledijo res naporne in intenzivne priprave, saj bi rada, da izpopolnimo scenski nastop. Seveda bom vadila tudi petje,« je za naš portal še povedala Eva, ki želi na Evroviziji doseči visoko uvrstitev. »Ciljam med najboljšo deseterico v finalu,« je priznala.

Bo Eva uresničila to željo? O tem je verjetno še prezgodaj govoriti, številni komentarji evrovizijskih oboževalcem širom Evrope in sveta pa so za enkrat zelo spodbudni. Mnogi poslušalci so nad skladbo, predvsem pa Evino interpretacijo, navdušeni, nekateri pa celo sprašujejo, kako je mogoče, da ima dekle s tako močnim in izpiljenim glasom le 16 let.

Kaj pa menite vi? Vam je zmagovalna skladba Verjamem všeč? Mislite, da lahko z njo na Evroviziji posežemo po samem vrhu?
Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Kate Middleton Rebeka Dremelj Caitlyn/Bruce Jenner Marjetka Vovk Saša Lendero Taylor Swift Aleš Vovk - Raay Severina Špela Grošelj
 Najbolj obiskano

NAGRADNA IGRA

Prejmite majčko in pojdite na ogled Razuzdanke

V sodelovanju s Karantanija Cinemas pripravljamo zabavno nagradno igro.
sodeluj arhiv