nazaj naprej

Vroče! Misija Ema 2012: Dvojčici Prusnik nista razočarani

Torek, 28.02.2012 ob 14:00

Čeprav se jima je nastop na Evroviziji izmuznil le za las, sta bili dvojčici Prusnik po Emi nadvse dobro razpoloženi, zadovoljna pa je bila tudi Maja Keuc.

Vroče! Misija Ema 2012: Dvojčici Prusnik nista razočarani

»Četudi nisva zmagali, sva z rezultati zadovoljni. Eva je res super punca in privoščiva ji zmago. Sami nisva razočarani, počutiva se odlično. Tako nama je bilo namenjeno in verjameva, da vsak dogodek vodi do drugega. Še naprej bova nastopali, z Misijo pa sva si pridobili odlične izkušnje, ki nama jih ne more nihče vzeti. Zadovoljni sva, ker sva vse počeli s srcem in naredili vse tako, kot sva si zamislili,« sta po Emi povedali Nika in Eva Prusnik.

In kako jima je všeč zmagovalna pesem? »Skladba Verjamem je odlična, močna in odločna. Tudi Eva jo super odpoje. Prepričani sva, da se bomo z njo odlično predstavili v Evropi,« sta povedali.

Izbor pa je bil prav poseben tudi za Majo Keuc, ki je tako dobila svojo evrovizijsko naslednico. »Izbor in podelitev priznanja sem spremljala zelo nostalgično. Dobro vem, kako se Eva počuti, in zavedam se, da so to eni najsrečnejših trenutkov v njeni karieri. Svetujem ji, naj zdaj čim bolj uživa,« je dejala.

Tudi Maji je zmagovalna skladba všeč: »Pesem mi je pri srcu, mogoče pa je malo preveč podobna Molitvi. Vesela pa sem, da je to skladba, s katero pride Evin odličen vokal do izraza.« In kakšno mesto Maja napoveduje svoji naslednici v Bakuju? »To je zelo težko vprašanje, saj je napovedovanje lahko nehvaležno. Vsekakor pa verjamem, da se bomo uvrstili v finale,« je zaključila.
Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Kate Middleton Rebeka Dremelj Saša Lendero Caitlyn/Bruce Jenner Severina Marjetka Vovk Taylor Swift Kourtney Kardashian Aleš Vovk - Raay
 VEet Natural Inspirations™: popolnoma gladka koža s pomočjo narave

Za ženske, ki za odstranjevanje dlačic doma raje uporabljajo vroči vosek pa...

Najbolj obiskano