nazaj naprej

Vroče! Mladoletna Eva Boto zaradi stroškov v Baku kar sama!

Ponedeljek, 12.03.2012 ob 14:00

Milenko Boto, oče zmagovalke Eve Boto, ki nas bo zastopala na evrovizijskem izboru, je razkril, da ga skrbi, ker bo hčerka na tekmovanje odpotovala kar sama.

Vroče! Mladoletna Eva Boto zaradi stroškov v Baku kar sama!

FOTO: Miha Rekar


Čeprav ima Eva Boto rosnih 16 let, pred kratkim je razkrila, da komaj čaka na to, da si končno vzame čas zase, pa bo na izbor pesmi Evrovizije odpotovala kar sama. Njen oče je razkril, da jim je televizija povedala, da si morajo, če se bodo odločili, da odpotujejo s hčerko, družinski člani to plačati sami. Portal Siol.net poroča, da to, da starši odpotujejo s predstavniki, tudi sicer ni v navadi pri izboru za Evrovizijo.

Urednik razvedrilnega programa Vanja Vardjan pa je razkril: ' "V slovenski delegaciji bodo, kot je to v navadi že zadnjih nekaj let, vodja delegacije, komentator in producentka, spremljevalne pevke in avtorska ekipa skladbe." Dodal je še, da so bili tudi plesalci in plesalke predstavnika Anžeja Dežana mladoletni, pa starši niso odpotovali z njimi.
Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Jasna Kuljaj Jamie Dornan Whitney Houston Jennifer Lopez Špela Grošelj Lady GaGa Rihanna Dakota Johnson Taylor Swift
 Najbolj obiskano