nazaj naprej

VROČE Neisha je sprejela izziv: S pomočjo plesa in postavnih fitnes trenerjev bo izklesala svoje telo

Nedelja, 01.05.2011 ob 15:00

Simpatična svetlolasa pevka je razkrila svoje načrte o tem, kako bo spremenila svoj način življenja in se lotila oblikovanja postave.

VROČE Neisha je sprejela izziv: S pomočjo plesa in postavnih fitnes trenerjev bo izklesala svoje telo

Neisha si je namreč že ob začetku novega leta zadala cilj, da bo do poletja preoblikovala svoje telo, kar ji že uspeva s pomočjo rednih treningov v zasebnem fitnes centru. Z glasbenico je poklepetala Danica Lovenjak, ki je za Slovenske novice zapisala Neishino iskreno izpoved glede odnosa do hrane in telovadbe. Pevka je sicer strastna kadilka, vendar skuša upoštevati načela zdrave prehrane, pri čemer iskreno priznava, da obožuje sladke pregrehe ter da večkrat tudi ponoči obišče hladilnik.

Čeprav se ne more upreti takšnim in drugačnim dobrotam, pa ji meso ne diši, saj je plavolaska že več let vegetarijanka. Namesto tega rajši poseže po špargljih, kalorij pa ne šteje, ampak jih porablja s telesno vadbo ali plesom, za katerega pravi, da po njenem mnenju šteje za dva opravljena treninga. V fitnes pa Neisha ne zahaja le v zadnjem času, temveč ga obiskuje že dobrih pet let, pred tem pa se je ukvarjala tudi s pilatesom, jahanjem ter vadbo v infrardečih komorah. V smehu je priznala tudi to, da so ji od športa še najbolj všeč postavni trenerji. Na koncu intervjuja je hudomušno razkrila, da upa na kar tridesetdnevno praznovanje 30. rojstnega dne, ki ga bo slavila januarja, ter da bo popolnega moškega, ko ga bo spoznala, da ji le ne bo ušel, privezala kot konja.
Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Donald Trump Rebeka Dremelj Jan Plestenjak Jasna Kuljaj Blaž Švab Kourtney Kardashian Selena Gomez Tina Maze
 Najbolj obiskano