nazaj naprej

Vroče! Saša Einsidler: Po dveh ločitvah, s petimi otroki in brez prihodkov

Petek, 09.03.2012 ob 10:03

Saša Einsidler je ena izmed najbolj močnih in vztrajnih žensk. Voditeljica namreč ni obupala niti po tem, ko sta bila za njo dva propadla zakona in je ostala sama s petimi otroki ter nato še brez službe!

Vroče! Saša Einsidler: Po dveh ločitvah, s petimi otroki in brez prihodkov

Za Sašo je zelo naporno in težko obdobje, ki pa ga je priljubljena televizijska voditeljica uspešno prestala. Po zelo javni in grdi ločitvi od Tilna Pusarja, je Saša ostala sama s petimi otroki, kmalu zatem pa so na RTV-ju ukinili še njeno oddajo in tako je Saša ostala brez prihodkov.

Toda ni obupala. Danes je Saša uspešna mediatorka in svoje znanje pri reševanju konfliktov je uporabila za pomoč drugim.

"Ko smo bili zunaj s prijatelji in se je par prepiral, sem nehote posegala v spor. Spraševala sem, kaj mislita, kako se ob tem počutita, in jim morda vrgla kost, da sta razčistila. Enako je tudi doma, kadar se otroka sporečeta za igračo in je treba najti pravo pot do rešitve spora," je v intervjuju za revijo Story povedala Saša, ki naj bi se sedaj z bivšim možem že sporazumela in naj bi celo postala prijatelja.

"Danes imam z obema bivšima partnerjema dobre odnose, kar me veseli zaradi otrok," je še za konec dodala Saša.
Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Donald Trump Rebeka Dremelj Jan Plestenjak Jasna Kuljaj Blaž Švab Kourtney Kardashian Selena Gomez Tina Maze
 Najbolj obiskano