Deli
Mediaspeed
Včerajšnja premiera pustolovskega trilerja INFERNO je v Cineplexx Koper privabila številne ljubitelje filma na Obali, med drugimi zmagovalca prve sezone šova MasterChef Slovenija, Saša Miljuševiča ter Pirančana Marka Jovanovića, ki se je premiere udeležil s prijatelji.

Moderator Radia Capris, Žiga Rustja je poskrbel za dobro vzdušje v dvorani in z žrebanjem razveselil tri srečne nagrajenke, ki so prejele knjižno uspešnico Inferno.

Za prijetno druženje po filmu sta tokrat poskrbela Miha Hauptman in Nejc Mastnak, v sodelovanju s Caterenig Glažuta, ki sta pripravila okusen finger food ob kateremu se je lepo prilegla ohlajena penina.

O filmu: Po svetovnih uspešnicah Da Vincijeva šifra in Angeli in demoni sta dobitnika oskarjev Ron Howard in Tom Hanks že tretjič združila moči, in sicer v INFERNU, tretji filmski priredbi romana Dana Browna. Potem ko se Robert Langdon prebudi v bolnišnici v Firencah in se ne spomni ničesar, kar se je zgodilo v zadnjih dneh, postopno spozna, da je v smrtni nevarnosti. S pomočjo dr. Sienne Brooks in svojega poznavanja simbolizma se bo Langdon podal na beg in obenem skušal razrešiti najskrivnostnejšo uganko doslej.

loading ...

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime