nazaj naprej

Zvezdana Mlakar ima po novem svoj nakit

Četrtek, 17.11.2016 ob 12:03

Verjame, da širi pozitivno energijo.

Zvezdana Mlakar ima po novem svoj nakit

FOTO: Boštjan Pucelj


Zvezdana Mlakar nakit izbira s srcem. "Rada imam nakit, kamne najrazličnejših barv, zlato, srebro – preprosto ljubim vse to. Pri izbiri sebi najljubših dragocenih kosov nakita pa vedno poslušam svoje srce," nasmejano pripoveduje igralka.

Ob obisku Vladimire Fink Pavlin, ki v zlatarstvu dela že več kot 26 let, je srce energične Zvezdane izbralo prav poseben prstan – prstan za bogastvo. "Vera v nakit, zlato, obročke, v nekaj kar se dotika tvoje kože in nosi tvojo energijo, ali pa lovi dobro energijo … to je staro kot človeštvo in tudi jaz verjamem v to," ob prejemu prstana Pavitri, svojega navdušenja ne more skriti gostobesedna sogovornica, predana  gledališkemu odru in svoji oddaji Zvezdana.

Prstan naj bi tistemu, ki ga nosi, prinesel bogastvo na vseh področjih. Izdelujejo ga edino v Zlatarni Aura in Zlatarni Karat, ki delujeta pod okriljem Fink Pavlinove. "Prstane izdelujemo ob točno določenih dnevih v mesecu, glede na položaj planetov. Vsakega energiziramo in zavijemo v rdeči 'bonbonček' prav z namenom, da preprečimo stik prstana z drugimi ljudmi," še doda zlatarka.Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Donald Trump Rebeka Dremelj Jan Plestenjak Kourtney Kardashian Tina Maze Manca Špik Jasna Kuljaj Angelina Jolie
 Najbolj obiskano