Britney Spears se je pri nakupovanju odločila, da bo nekaj paparacev počastila z novim kosom oblačila, Amy Winehouse pa je pred nekaj dnevi paparacem, ki so bili zbrani pred njeno hišo, prinesla čaj. Ali to pomeni, da dam vsakodnevno zasledovanje ne moti več?

Zdravniki Britney so prepričani, da so prav paparaci eden izmed razlogov za pevkin živčni zlom pred nekaj meseci, a se je očitno naučila živeti z njihovo pozornostjo in je začela med njimi celo iskati prijatelje, na koncu pa še fanta, Adnana Ghaliba, ki je v zadnjem času gotovo največkrat omenjen fotograf. Kljub javni prošnji njenega očeta, naj jo pustijo pri miru, radovedni paparaci tega seveda niso upoštevali, včeraj pa je Britney z desetimi odšla v trgovino in na koncu nekatere izmed njih odločila tudi nagraditi z novim kosom oblačil.

Tudi na drugi strani luže je precej pestro-Amy Winehouse so paparaci uspeli posneti med pretepom s svojim soprogom in jokanjem na ulici sredi noči, beli »madeži« pod njenim nosom pa so na fotografijah že postali stalnica. Tudi britanska zvezdnica se je očitno odločila, da bo zamenjala ploščo-namesto običajnega jokanja in zamahovanja z roko se je med vrati svojega doma v Londonu pojavila z nekaj skodelicami čaja, ki jih je razdelila med fotografe.

Kot kaže, sta se pevki sprijaznili z dejstvom, da brez objektivov ne moreta niti na WC, ameriški mediji pa že govorijo o »medijski revoluciji«, senzacionalistične naslove pa podkrepljujejo s tezo, da so paparaci vede ali nevede začeli delati v interesih zvezd, pa čeprav objavljajo slike, ki jih popolnoma osramotijo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBo poroka že jutri?
Naslednji članekČlani No Doubt ponovno v studiu