Svet se ji je začel rušiti kot hišica iz kart, ko je njena mlajša sestra Samiya lažno obtožila Freddieja za posilstvo. Amelle se je znašla v brezizhodni situaciji-izbirati je morala med fantom in sestro, pri čemer ji, seveda, ni bilo lahko. Odločila se je, da bo stopila na stran Samiye in Freddieja je zapustila, kar pa se ni pokazala kot najboljša odločitev. Po večmesečni tišini je ekskluzivno spregovorila za tabloid »The Sun«.

»Zdi se mi, da sem doživela živčni zlom. Popolnoma sem se izključila. Včasih imam napade panike. Pobegniti želim v sobo in se iz nje nikoli več vrniti. Biti članica skupine Sugababes je to, kar sem si vedno želela. Celo življenje sem trdo garala, da bi uresničila svoje sanje in občutek imam, da hoče Samiya vse uničiti. S Freddiejem sva postala senci. Nisva več ista kot sva bila in nikoli več ne bova. Zadnjih nekaj mesec sva živela pod ogromnim pritiskom,« je za »The Sun« povedala Amelle.

»Ko se je to začelo, sem mislila samo na to, da je Freddie posiljevalec, bolnik in čudak, ki sem ga ljubila z vsem svojim srcem. Bila sem v šoku, ker sem mu zaupala. Vračala sem se k sestri in pri njej iskala odgovore. Vsakič je bila njena zgodba drugačna in tako sem začela dvomiti v njeno iskrenost. V moji glavi več ni bilo prostora za razmišljanje. Nisem hotela verjeti, da Samiya laže. Tako podrobno je opisovala dogodek, da nisem smela podvomiti v njeno zgodbo,« je dodala Amelle, o kateri se v zadnjih dneh piše predvsem o tem, da se je skregala s kolegicama iz skupine Sugababes.

»Hotela sem dokaze. Nisem vedela, komu verjeti, zato sem zahtevala detektor laži. Vse sem želela imeti napisano, vse posneto. Izgubila sem del sebe. Bila je moja najboljša prijateljica, a me je tako prizadela, izdala. Ne morem verjeti, da mi je lagala. Grozno mi je poslušati, da je Freddie posiljevalec. Slabo mi je od obračanj glav, gledanja v tal in šepetanja za hrbtom. Pod ogromnim pritiskom sem. Ljudje morajo spoznati resnico. Freddie je nedolžen! Nikomur ni storil nič žalega! Emocionalno, psihično in telesno sva izčrpana. Ne moreva več. Vse skupaj želiva pozabiti in začeti znova,« je zaključila pevka in dodala, da bo sestra, kljub lažem, vedno »ostala del nje.«

Oglasil se je tudi domnevni posiljevalec, Amellin fant Freddie Fuller: »To je začaran krog. Ljudje kažejo s prstom name in me gledajo s prezirom. Amelle ne krivim, da se je postavila na stran sestre, saj gre vendarle za družino. Želim, da ljudje izvedo resnico; da nisem nikakršen norec in posiljevalec. Zelo me je šokiralo, saj mi je bila všeč, sedaj pa jo resnično sovražim. Nikoli več je nočem videti!«


Zadnje novičke

Prejšnji članekSamuel L. Jackson pomaga obnoviti Luthrov muzej
Naslednji članekFOTO: Kaj so zakuhali slavni?