»Bil je neverjetno talentiran in vsakemu projektu je bil popolnoma predan. Nikoli ni poznal meje. Šele po njegovi smrti se je razkrilo, kako ranljiv je bil v resnici. Ljudje so o njem menili vse mogoče, sama pa sem že v začetku ugotovila, da nosi masko, a je globoko v sebi zelo čustven. To se je najbolje videlo v njegovih vlogah, čeprav je na zunaj dajal vtis močnega moškega,« je Michelle Williams povedala o svojem nekdanjem soprogu, ki je v oporoki ni omenil, saj jo je napisal še pred njunim začetkom ljubezni. Ledgerjeva družina je že povedala, da bodo za Michelle in deklico Matildo poskrbeli.

Mlada igralka je še povedala, da preživlja najtežje obdobje svojega življenja ter da je bila seznanjena z Ledgerjevo borbo z nespečnostjo, ki ga je privedla do jemanja tablet. »Z nespečnostjo je imel težave, odkar ga poznam. Imel je preveč energije, ves čas ga je nekaj tiralo naprej in nikoli ni imel miru.«

Nekdanje dekle Heatha, avstralska igralka Naomi Watts, je povedala, da je preziral slavo in bil živčen zaradi dejstva, da je njegova intima servirana svetovni javnosti. »Vedno je raje gledal, kot bil viden. Sovražil je, da zaradi medijev ne more normalno živeti, a je globoko v sebi užival ob dejstvu, da je njegov neverjetni talent prepoznan.« Dodala je še, da jo je tragedija tako prizadela, da dneve zaradi joka ni zmogla iz hiše.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKatie na radiu Hit
Naslednji članekObsedeni oboževalki Kate Moss