Igralka je priznala, da nikoli ni bila oboževalka alkohola in droge, ki sta običajni »hrani« na hollywoodskih zabavah.

»Ne razumem, zakaj bi se nekdo šel napit, prišel nazaj in pred paparaci padal po tleh. Moji prijatelji so me opozorili, da moram paziti, kaj delam, saj sem igralka in je vsak moj korak pod drobnogledom. Do sedaj mi na zabavah še nihče ni ponudil droge, če pa bi mi jo, bi jo zavrnila. Alkohol mi je bil na začetku všeč, a ga nisem dobro prenesla in sem nehala piti. Na mojo srečo še takrat ni bilo tolikšne medijske pozornosti. Sedaj je vse popolnoma drugače; časi so se spremenili in paparacev je polno na vsakem koraku. Dovolj je samo ena napaka, da se znajdeš v središču škandala,« je povedala 28-letna igralka.

V intervjuju je izdala tudi nekaj nasvetov za vitkost, izgled in modo. »Nehajte se neprestano tehtati. Sama sem se gotovo tehtala vsak dan in vsakič, ko sem stala na tehtnici, sem se počutila bolj grozno. Ko sem to nehala početi, je moje življenje šlo po veliko boljših poteh,« je priznala Christina, ki je nedavno premagala največjo past Hollywooda-anoreksijo. Bolezen je prebrodila z zdravo prehrano, redno rekreacijo in z izogibanjem alkohola.

»Vsa dekleta v svojem izgledu najdejo nekaj, kar jim ni všeč. Tudi jaz nisem izjema. A če ste obsedeni s svojim izgledom, se to ne more dobro končati. Moj nasvet vsem dekletom je, naj se sprejmejo točno takšne, kot so in naj uživajo. Vedno hodite z dvignjeno glavo,« je svetovala igralka in se pohvalila, da ji sedaj ni več neugodno, ko si obleče bikini.

Ko pa ni v kopalkah, jo je največkrat moč videti v oblačilih Givenchyja in Riccarda Tischija, je pa tudi velika oboževalka kreacij Versace. Donatello Versace ima za »glavnega krivca«, zaradi katerega se je začela zanimati za modo. »Donatella me je enkrat poklicala in me povabila na modno revijo v Parizu, kjer sem s prijateljem Seanom stanovala v hotelu Ritz. Tam sem spoznala Liv Tyler, Kate Moss in Amber Valett. Ugotovila sem, da je moda še eden, meni nepoznan svet, ki ga želim raziskati, in od takrat sem popolnoma zaljubljena v modo.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekDavid Beckham je tašči podaril otok
Naslednji članek